søndag den 26. februar 2012

Færdig med Camomille

Camomille blev endelig færdig efter at have ligget hengemt i mere end et år!
Det var godt, at jeg ikke lavede midterstykket større, for der var kun lige garn nok til at få det færdigt.
Før blokning:


Efter:


Jeg synes, at det er blevet rigeligt stort. Er blevet ca. 67x187






Som den opmærksomme læser vil bemærke, er der lavet kvaster. Så fik jeg da også prøvet det. Jeg brugte den ganske udemærkede vejledning fra GrenDesign

Hvad kan jeg ellers sige, dødsyg at strikke og så fik jeg åbenbart lavet lidt ged i det, for den ene side er lidt længere end den anden. Heldigvis er det ikke noget man bemærker. Jeg er også kommet til at stramme det lidt i kanten, ved garnskift. Ikke så heldigt.

Fakta:
Camomille fra Helga Isager
100 gr. Isager Alpaca 1
100 gr. Isager Tvinni Tweed
Pind 3 1/2 og 3

Blog award

Jeg har fået en "blog award" fra Gitte aka Hundemoster




Jeg kan forstå, at jeg skal linke til 5 andre bloggere med under 100 læser.

Kære Gitte, jeg takker rigtig mange gange, det var rigtig pænt af dig, at du mener jeg fortjener denne  men jeg bliver desværre nød til at "parkere" den her.
Jeg læser mange blogs, her i blandt flere som har under 100 læsere. Jeg vil derfor have det svært med at fremhæve nogle blogs frem for andre.

Den fine Blog award, som jeg har fået af Gitte, har dog fået mig i tænkeboksen. Jeg har aldrig før skulle tage stilling til disse awards. Det har jeg så fået lejlighed til nu.





Jeg har derfor besluttet at denne blog bliver en award fri zone. Nu håber ikke at dette fremstår, som om jeg er ligeglad og usocial men mit problem er, at jeg vil have det rigtig svært med at fremhæve nogle blogs fremfor andre og ikke mindst, så er det ikke altid, jeg lige har tiden til bloggen eller til at læse blogs.

søndag den 19. februar 2012

Camomille

Efter at Camomille har ligget stille et laaangt stykke tid, besluttede jeg mig for, at nu var tiden inde til at trevle det op eller få det færdigt.

Da jeg fik kigget nærmere på det og målt lidt her og der besluttede jeg, at det jeg havde lavet på midterstykket måtte være nok.


Jeg er derfor gået igang med kanten. Er spændt på det færdige resultat. Håber det bliver ok, selvom det ikke er så stort.

søndag den 5. februar 2012

No. 4

Pindene har holdt pause de sidste dage. I går blev der dog slået op til No. 4 af Birgitte Hygum, selvom der er masser af ufoer i kurven.

Havde egentligt købt Geilsk uld til et topstykke men besluttede i stedet at slå op til no. 4 i stedet, da jeg har gang i et topstykke i forvejen.

torsdag den 2. februar 2012

Swallowtail

er endelig færdig. Pindene har holdt lidt pause nogle dage, men nu er sjalet endeligt færdig.




Det er ikke det nemmeste at tage billeder af sort. Man kan ikke rigtig se perlerne.

Jeg havde lidt problemer til sidst. Jeg troede, at det var en hæklenål i 0,5 jeg havde men det viste sig, at det var strørrelse 1. Jeg kunne dog alligevel bruge den til størstedelen af perlerne. Det var først den sidste omgang, jeg fik problemer, for der havde jeg ikke flere perler, som passede med nålen. Så den omgang tog lidt tid.

Fakta:
Swallowtail by Evelyn A Clark
Kid Silk fra Drops, der blev brugt ca. 61 gr.
Pind 3,75 og pind 4,5 til aflukning
Mål før blokning: 150/52
Mål efter blokning: 172/72
Antal perler i alt 561 størrelse 6/0 - det passede fint med de tre dåser jeg købte. Der er en lille smule tilbage.
Antal perler til Budding lace: 405
Antal perler til peaked lace: 156