søndag den 26. februar 2012

Blog award

Jeg har fået en "blog award" fra Gitte aka Hundemoster
Jeg kan forstå, at jeg skal linke til 5 andre bloggere med under 100 læser.

Kære Gitte, jeg takker rigtig mange gange, det var rigtig pænt af dig, at du mener jeg fortjener denne  men jeg bliver desværre nød til at "parkere" den her.
Jeg læser mange blogs, her i blandt flere som har under 100 læsere. Jeg vil derfor have det svært med at fremhæve nogle blogs frem for andre.

Den fine Blog award, som jeg har fået af Gitte, har dog fået mig i tænkeboksen. Jeg har aldrig før skulle tage stilling til disse awards. Det har jeg så fået lejlighed til nu.

Jeg har derfor besluttet at denne blog bliver en award fri zone. Nu håber ikke at dette fremstår, som om jeg er ligeglad og usocial men mit problem er, at jeg vil have det rigtig svært med at fremhæve nogle blogs fremfor andre og ikke mindst, så er det ikke altid, jeg lige har tiden til bloggen eller til at læse blogs.

4 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt med en påskønnelse, men jeg kan sagtens sætte mig ind i dit dilemma - og det er dig der bestemmer om du vil "lege med" eller ej! Jeg har også selv tidligere besluttet mig for at min blog er Award-fri - og sådan er det!
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Hej Karin
  Det er bestemt helt fint, godt du siger fra, man skal ikke gøre noget man ikke ville have det godt med. Jeg syntes stadig du fortjente den award, nyder at kigge forbi hos dig og se om du har fundet på noget nyt, eller måske et lækkert sjal er blevet færdigt. Håber du må få en god søndag
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Hej Karen, ja påskønnelse er vi alle glade for :-) men det skulle nødig blive til, at jeg ender med "dårlig samvittighed" over at energien til at få læst og skrevet ikke lige er der og til hvorfor man lige valgte, som man gjorde. Kh Karin

  SvarSlet
 4. Hej Gitte, tak for det og god søndag til dig. Nu er det vist blevet tid til at nyde solen. kh Karin

  SvarSlet