søndag den 20. marts 2011

Mermaid update

En lille update på Mermaid. Det bliver stadig strikket :-)

Jeg har fået syet skulderen sammen og samlet alle maskerne hele vejen rundt. Herefter er der strikket krave ud i et. Nu ligger dette lidt stille, indtil jeg er helt færdig med ærmerne, så jeg kan se hvor meget sort der er tilbage. Jeg har nemlig planer om at lave kraven større.

P1000427

Det ene ærme er også færdigt, så nu er der ikke langt igen :-)

P1000431

2 kommentarer:

 1. Første besøg på din blog - kan se, at vi deler strikketøjssmag :-)

  Jeg har strikket Mermaid for nogle år siden - jeg nød virkelig at følge den gode opskrift - det kørte bare derudaf.

  Jeg har også strikket et Christel Seyfarth design og er nu igang med et stort sjal efter samme princip. Hvordan går det med dit lilje-sjal - var der garn nok ? Ellers har jeg god erfaring med at kontakte Christel - hun sendte mig lidt ekstra garn, da jeg var ved at løbe tør for en bestemt farve.

  SvarSlet
 2. Hej Dorte

  Lilje sjalet holder desværre pause indtil mermaiden er færdig. Men nu varer det heldigvis ikke så længe inden, at mermaiden er færdig :-) Er enig med dig i, at det er en god opskrift fra Hanne Falkenberg selvom den ved første øjekast, ser helt uoverskueligt ud. Jeg har valgt at lave en oversigt pind for pind,og jeg vil give dig ret i, at den bare kører derud af. Nu glæder jeg mig til, at den bliver færdig, så liljesjalet kan få lidt opmærksomhed. Jeg er også begyndt på hendes kornblomst sjal. Jeg er blevet lidt vild med det flotte mønsterstrik. Er også imponeret over din flotte flower power jakke. Den er godt nok flot. Ja jeg følger skam også med på din blog. Er blot ikke flink til at kommentere :-) Du ved, det er lige det med tiden. Men det er et at mine mål for i år, at få kommenteret på alle de flotte blogs og strik som jeg følger i dagligdagen.

  SvarSlet