tirsdag den 10. januar 2012

En hård nød at knække

Der er hvad min ny indkøbte opskrift er. Cornflower Shawl af Karolina EckerdalNormalt plejer jeg ikke at have problemer med de engelske opskrifter men denne her er godt nok ikke lige til at gå til.

2 kommentarer:

  1. Har du opgivet Cornflower Shawl? Det ser ellers spændende ud. Kunne godt tænke mig at strikke det, men jeg er ikke så god til de engelske opskrifter. Det næste sjal som du er gået i gang med bliver vist også rigtig flot. Jeg følger med stor interesse din blog og kan se at du også er vild med Christel Seyfarth. Jeg strikker masai sjalet for tiden men har også gang i andre ting ind imellem som jeg kan se at du også har. Jeg er ny blogger og har du lyst kan du jo lige kigge på min.

    SvarSlet
  2. Hej Annelise, næe cornflower sjalet er ikke opgivet. Den kommer også snart på pinden. Det er nu ikke så svært, som man tror med de engelske opskrifter. Det er bare at hoppe ud i det med en god oversættelse af de engelske betegnelser ved hånden. Du finder god hjælp på Garnstudio og påpinden.dk og ellers er youtube også en rigtig god hjælp. Mange hilsner Karin

    SvarSlet