onsdag den 4. januar 2012

Som tiden dog går hurtigt

Efter en rigtig dejlig afslappende jul og nytår i famliens skød, så er der nu mega stress på. Desværre ikke på strikkefronten. Næe det er en hovedopgave, der kræver opmærksomhed, så i øjeblikket ser min hverdag desværre således ud:


Der bliver dog heldigvis tid til en pind eller to om aftenen.

Jeg var så heldig, at få lidt klingende mønt i julegave og det måtte jo straks omsættes til garn. Jeg fik derfor fluks bestilt nye forsyninger fra Geilsk til to topstykker i henholdsvis sort bomuld/uld og lyseblå uld.Fik startet ud med den lyseblå  men det så ikke så pænt ud, så det blev trevlet op igen. Fik startet igen med det sorte i bomuld og uld og det ser nu ud til at være ok. Hmm må lære ikke at stresse og strikke for hurtigt.


Resten af mønterne blev investeret i Drops lace og kid silk. Der blev købt både sort og gammelrosa. Disse skal efter planen omsættes til sjaler.Er startet på endnu et Kiri Sjal og det tegner godt. Det er bare lækkert garn.


Jeg har dog fået lidt af pindende her inden jul. En julegave skulle nemlig være færdig og jeg nåede det lige i sidste øjeblik. Men det må blive et andet indlæg. Nu kalder bøgerne til en lille times ekstra læsning her til aften og der skal jo også være tid til et par pinde eller to.

1 kommentar:

  1. Sikken en skøn farve du har taget. Jeg få sådan en lyst til at strikke netop med den farve og garn, men det går jo ikke man må jo se at få noget af det færdig man har gang i. Men det du inspirere til gør at jeg må skynde mig. Du kan se hvad jeg har gang holder på med netop nu på min blog. Hilsen annetteskreativiteter.blogspot.com

    SvarSlet